Translate

понеділок, 15 лютого 2016 р.

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!!!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!





Сподіваємося, ви розумієте, що якість знань залежить від того, як систематично учень відвідує заняття в школі. Відповідно за Законом України «Про освіту» відповідальність за відвідування уроків дітей несуть батьки.   Пропонуємо вам ознайомитися з системою роботи НВО щодо попередження пропусків занять учнями закладу освіти.
Щоденно класний керівник здійснює контроль за відвідуванням занять учнями, відзначає відсутніх у класному журналі, записує прізвище учня (вказує на причину), записує відсутніх у кінці обліку пропуску уроків учнями школи.
Батьки       зобов'язані        своєчасно інформувати класного керівника про причину відсутності дитини (учня) до початку занять в перший же день його відсутності на уроках.
Виправдувальним документом про відсутність учня на уроках враховуються:
·       медична довідка з печаткою лікаря і установи;
·        записка від батьків (1-2) дня;
Відпускати учнів з уроків з поважних причин дозволяється класному керівникові, або учителю – предметнику , про це в той же день письмово повинно бути повідомлено заступнику директора з НВР або черговому адміністратору.
Відпускати учнів із школи дозволяється тільки по записці (установленого зразка) класного керівника або старшого чергового вчителя по школі.
Класний керівник в кінці тижня здає інформацію про відвідування занять учнями (за установленим зразком):
§  ПІБ учнів що пропустили заняття;
§  кількість пропущених уроків;
§  причини;
§  вжиті заходи.
Заступнику директора з ВР постійно здійснювати контроль за веденням документації і за рахунком відвідування та прийняття мір до учнів, які ухиляються від навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар